Compot din pere intregi fara conservant

de alinutzika in Sirop / Compot, 25 Iul 2011 | 7499 vizualizari

 

E delicios!!!!

 

INGREDIENTE

  • zahar
  • pliculete de vanilie
  • pere mici galbene
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot din pere intregi fara conservant:

Se spala perele si se taie cu cutitul partea de la codita si de la varf. Se pun in borcane curate cate intra, se adauga zahar, cate 4 linguri la un borcan de 800g si 1/2 vanilie la un borcan. Se umplu borcanele cu apa si se agita putin ca  sa se topeasca zaharul de pe fund. Se capseaza si se pun la foc mediu, nu mare, intr-o oala, cu apa pana ajunge la partea mai ingusta a borcanelor. Se fierb pana apa scade la jumatate.
Preparat astfel, compotul rezista cativa ani in camara fara sa se strice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot din pere intregi fara conservant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

horia 1

26.07.2011, 22:52

nota zece!

alinutzika 1

27.07.2011, 00:40

Multumesc, Horia!

adry88 1

12.08.2011, 16:46

foarte bun vreau si eu un borcanel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara